2011....nääh 2012

Det kommer nog ta ett tag för mig att inse och börja skriva 2012, det var nyss jag lärde mig att det var 2011.. haha, var till och med nära på att skriva 2010? Tiden går snabbt! Det är nästan lite läskigt...
Hur som helst, så har jag på något sätt glömt min dator hemma hos mamma, det är knäppt att jag glömde den, jaja, haha alltså jag sitter med min gamla sego-dator... Nu ska jag dricka lite the/te och sen blir det kanske sova? får se!
Nu har jag iallafall startat med min stränga träning osv.. Alltså att jag ska börja träna regelbundet och ska sluta med allt som heter chips, godis och läsk!

För att jag inte har min dator här så blir det nog ont om bloggning den här veckan om jag inte pallrar mig hem till mamma och hämtar den ;) Det är bara 5 minuter med buss eller 15 minuter och gå... Men ändå hihi!


Skriv gärna en kommentar!
Postat av: Amanda

hej, vill du enkelt få en länkning på min blogg, samtidigt som du kan tjäna pengar på din blogg? klicka in på länken & läs hur du ska göra så är du guld värd! :) http://ssmileyface.blogg.se/2012/january/lots-of-love.html#comment

kram<3

2012-01-09 @ 23:14:28
URL: http://ssmileyface.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Ny tävling på bloggen! Vinsten är en valfri earcuff! Var gärna med :D

http://smnmode.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfri-earcuff.html#comment

2012-01-11 @ 20:52:38
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera gärna:.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback