Lycka

Lyckan som uppstår när NÄSTAN hela min närmsta släkt ska komma på min studentmottagning!! :D 
Jag fick ett besked igår som inte kunde göra mig mer glad eller taggad inför studenten! En del av min släkt som jag inte hade "räknat" med ska komma på min student! Jag kan inte beskriva hur glad jag blev när jag fick sms:et igår kväll!
Den här ungen kommer också hoppas jag ;)
Foto: Emma Jutemalm | Kamera: Canon EOS 600D | Modell: Nikki
Inte den finaste bilden, helt oredigerad, den enda jag har just nu på datorn.

Självporträtt

Hej!
Här är ett självporträtt på mig. Jag var ute och fotograferade med mina kusiner i helgen och så gav jag kameran till Clara och bad henne knäppa några bilder på mig, jag klarar inte av att stå framför kameran när någon annan fotar (lättare när man är helt själv med kameran). Men detta var (tyvärr) den bästa bilden, jag har redigerat den lite bara. 
Foto: Clara Jutemalm | Redigering: Emma Jutemalm (Jag) | Canon EOS 600D + Canon 50mm 1:1,8 
Kvällssolen stod väldigt lågt så det blev ett fint ljus i bilderna! Osminkad och jävlig, men det får ni stå ut med!
Nu ska jag titta lite på tv och gå och lägga mig!

Colorful

Här bjuder jag på en bild som har mycket färg i sig, men ändå väldigt få färger!
Bilderna fotade jag igår kväll med solen lysande in genom fönstret. Ett glas rosé på en rosa pall.
Sommarkänslor igår, men idag öser regnet ner här i Stockholm! 
 

Härlig kväll

Hejsan! Har precis kommit hem från mina kusiner som bjöd på grillat! Supergott och mysig kväll med familjen! Min älskade mormor och mina bästa mostrar var där! Verkligen jättehärligt! 
Just nu sitter jag och förhör min lillebror som skall ha moppe-prov imorgon, min lille plutt har blivit stor, men han kommer alltid att vara min lilla lillebror, alltid en söt oskyldig 8 åring i mina ögon :D
Nu ska jag lägga in lite bilder från ikväll, fotograferade mina snygga kusiner ute i kvällssolen! :D Tror bilderna blev  riktigt grymma! 
Imorgon ska jag jobba på arenan, det är Svenska Cupen! 
Två behind the scenes bilder från Carolina Gynning plåtningen! Här är hela gänget som var mer på plåtningen! 

Fredagkväll

Just nu ligger jag i soffan helt slut... 
Ska upp tidigt imorgon och åka till centrum och kolla efter en grej. Senare på kvällen ska jag hem till mina kusiner och ha grillkväll, det ska bli hur mysigt som helst! Hoppas på superfint väder, så jag kan ha klänning. 
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen blir det väl att gå och lägga mig, känner att det kan vara bra så jag är pigg i morgon. 
Hur har eran fredagskväll varit? 
Här är en bild som jag plåtade för en vecka sedan, vi hade en plåtning i studion och jag fotade lite behind the scenes, det var en plåtning för Carolina Gynnings smyckeskollektion. Modellen heter Ania Chorabik och har varit på omslaget av Vogue, Damernas, Plaza m.m. 
Foto: Emma Jutemalm | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS | Modell: Ania Chorabik

Lugn dag

Idag har jag varit i skolan för första gången på typ tre månader. Var där och gjorde prov idag, så idag har varit en lugn dag. 
dock försov jag mig i morse, så det blev osminkat och jävligt idag... 
Men det var bara bra, för jag satt på balkongen ett tag när jag kom hem, det var riktigt skönt alltså! Varmt som en bastu. 
Nu ska jag slänga iväg ett mail och ta någonting att äta! 
Stor kram på er! 
Arkivbild fotad med min Nikon D3000

Vuxenpoäng!

Både idag och igår har jag skaffat mig vuxenpoäng! Städade och rensade ur min garderob och smink-låda igår, bytte sänglakan och slängde allt i tvätten.
I morse ställde jag klockan på tidigt för att gå upp och tvätta och nu är det dags att lägga in allt i garderoben och sedan damma och dammsuga rummet.
Wow, kanske inte värsta grejen att städa sitt rum och så. Tro det eller ej, men jag längtar såå mycket att få flytta hemifrån och hålla i ordning på hela MIN lägenhet! göra mysigt med massa ljus på helgerna... Åh!
Nä nu ska jag sluta drömma och börja damma!
Hoppas alla får en trevlig helg!

Gårdagens äventyr

Igår var jag och min kära kusin Clara iväg på lite äventyr! 
Jag skulle göra lite research för Emma Svensson (rockfotoemma) inför ett bröllop hon ska plåta. 
Så jag och Clara åkte först till Dalarö, Det tog 2 timmar och 5 minuter att åka dit! Men vi hade fint väder hela tiden, så det var ju supermysigt! 
Etfer lite fotograferande där så åkte vi vidare till Djurgården och skulle fota där också, vi hann en bit, sedan började det spöregna! Tråkigt, så vi fick springa till spårvagnen och åka hem. 
I torsdags kväll var jag även hos moster och Clara och åt middag, sedan åkte jag och Clara hem till mig och sov här, sedan följde hon med mig på min lilla "location-hunt"!
Jag tog några fina bilder på Clara! 
Idag är det jobba som gäller! Bruce Springsteen för tredje gången! Nu ska jag ut och kolla om cykeln är i någon bra form så jag kan cykla ner till jobbet!
Foto: Emma Jutemalm [Jag] | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS | Modell: Clara Jutemalm

Praktik, jobb och plåtningar!

Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev här! 
Jag har massor att göra och det blir ganska sena kvällar på praktiken, har hänt att jag kommit hem vid 21 vissa dagar. 
Prkatiken går bra, jag känner mig mer och mer hemma här. Även mitt jobb på Friends Arena går bra, jag är härmed ansvarig där. Jag har alltså "uppgraderats"! Det är superkul (och man får bättre lön) hehe! 
I måndags förra veckan så hade Emma Svensson (som jag praktiserar hos) en plåtning med Elsa Billgren, riktigt söt tjej! Så jag plåtade lite behind the scenes där, men jag är otroligt missnöjd med bilderna :( Jag hade bara ett objektiv med mig, som inte alls är ljusstarkt, så de blev ganska mörka allihopa! 
Foto: Emma Jutemalm [Jag] | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS