Helg ♥

Foto: Emma Jutemalm [Jag] | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon 50mm 1:1.8 
Idag är det fredag! Skönt ska det bli med helg! 
Idag ska jag ut med min bästavän och 10 andra tjejer och käka middag och dra ut och festa efter. Jag ska åka från praktiken vid 15 för att hinna hem och duscha. Vi ska nog montera en massa möbler här idag, så hoppas att vi hinner klart tills jag ska gå. 
Bilden ovan tog jag när jag var i Jönköping på Emma Svenssons vernissage, jag mötte upp henne på arlanda och vi bara gasade ner till Jönköping, vi hade tre timmar på oss och jag mötte henne klockan 15, hon skulle vara där vid 18, så vi kom lite sent, det tar ungefär 4 timmar dit från arlanda. 

Plåtning med Elle

Foto: Emma Jutemalm | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon 50mm 1:1,8 | Modell: Emma Jutemalm
Idag har jag varit på min praktikplats, vi hade plåtning med Elle hela dagen! Det är alltid spännande att få vara med på något så stort! Ska bli kul att se resultatet av dagens fotografering, numret kommer ut i juli! Haha, ett tag kvar, men det går fort! 
I morse åkte jag med mamma, hon släppte av mig vid gymmet, som ligger precis vid min praktik, så gymmade jag i en timme! Skönt att börja dagen med träning! Ska göra det imorgon också! 
Nu ska jag gå till affären och köpa något som jag kan äta efter gymmet imorgon, för idag missade jag att ha med mig något! Man måste äta direkt efter träning, men jag väntade alldeles för länge idag så jag fick så sjukt ont i huvudet...
Stora kramar på er! 

Jag

För någon dag sedan hade jag lite för mycket tid, så jag tog kameran och fotade lite "porträtt", jag orkade inte sminka mig något, så det fick bli osminkade, nakna bilder liksom. jag är dock inte naken på bilderna, som några har frågat förut, utan jag har bara dragit ner bandet på linnet och bh:n så de inte syns på bild!
Så när vi har det avklarat så ska jag snart gå och sova, för jag ska jobba imorgon, det är match på arenan och jag ska jobba som ansvarig i en kiosk, det är första gången jag gör det, blev befodrad/uppgraderad under lovet! Riktigt kul och spännande, men jag känner mig ganska lugn (just nu) för jag har agerat ansvarig förut känns det som, när folk inte har klarat det själva, så frågar de MIG?!
Hur som haver, igår kom jag hem från Jönköping med rockfotoemma, hon har en utställning där, så vi åkte dit i torsdags kväll, jag mötte henne på arlanda, så körde vi ner till Jönköping, sov kvar där och kom hem igår kväll!
 
Foto: Emma Jutemalm [Jag] | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon 50mm 1:1,8 | Modell: Jag

Missa inte denna blogg!

Hej gott folk! Jag tänkte bara tipsa om en nystartad blogg som Emma Svensson, också kallad rockfotoemma, har börjat med hos Elle!
Hon är en helt fantasktisk fotograf, så gå in där och titta på hennes bilder! 
Rockfotoemma.elle.se
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! 
Kram!