Hejhopp!

Just nu sitter jag och lugnar ner mig liite efter massa spring i stan, haha! 
Har varit i hela (södra) stan på ca två timmar känns det som! Varit vid slussen två gånger, gamla stan en gång, varit vid medis(medborgarplatsen)... Så det har inte varit en lugn stund här inte :D
Som några kanske vet så praktiserar jag just nu, och fram till studenten, så jag är i en fotostudio, med flera fotografer, så jag har sprungit ärenden åt två idag :)
Det är skönt att få röra på sig också!
I söndags var jag på Antis studentskiva, det var supermysigt och kul! Vi åt trerätters middag och dansade hela natten, jag kom hem 03.30, vi blev hämtade av Antis föräldrar, det var riktigt skönt att inte behöva åka nattbussen hem!
Och så fick jag jobba hemma igår, så jag slapp vara så sliten på "jobbet" ;) 
Nu ska jag gå och köpa lunch! 
Kram!
Arkivbild från i sommras

Full fart

Plåtningen med Elle är fortfarande igång! Det är riktigt spännande att få vara med på en sådan stor fotografering. Det är för Elle nr 6, den kommer ut i Juni, så då måste jag köpa och se hur det slutgiltiga resultatet blev!
Just nu har vi en paus, jag var och köpte lite pizza förut, så här är det ingen som svälter!
Jag äter dock inte pizza, så jag åt kvarg med nötter och müsli... Jag äter inte enligt LCHF längre, jag äter inte enligt någon bokstavskombination längre, det blir mer "nyttigt" genom fullkorn och grövre bröd och även mycket frukt och grönt.
Jag får inte visa några bilder fören nummret kommer ut i butik, så här är en bild från sportlovet då jag åkte snowboard!
Foto: Emma Jutemalm [Jag] | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon EF 14mm f/2.8 II USM

Praktik

Nu har min praktik startat igång, idag är det en fotografering till ett omslag, som jag eventuellt får vara med och titta på ett litet tag.
Imorgon blir det en fotografering med Elle som jag ska få vara med på. Det ska bli kul! 
Jag ska eventuellt fotografera "behind the scenes" bilder till min handledare, som ska plåta då. 
Massor med kramar!
Jag vet dock inte om jag ens får visa er några bilder från min praktik, inte från photoshootsen alltså! Här är i alla fall en bild på min pingla Nikki!
Foto: Emma Jutemalm [Jag] | Kamera: Canon EOS 600D | Objektiv: Canon 50mm 1:1,8 II | Modell: Nikki